Säsongsbetonade tjänster

Här presenterar Sekant delar av tjänsteutbudet som främst efterfrågas i samband med vintersäsongen,
utesäsongen och höst- och lövsäsongen.

Vinter: Snöröjning och halkbekämpning

Vintern är den säsong som ställer dig som fastighetsansvarig inför de kanske svåraste utmaningarna. De senaste två extrema snövintrarna var tuffa för dem som inte fick tillgång till bra snöröjning och halkbekämpning.

Kontaktar du oss redan i september–oktober kan du också vara bland de kunder vi prioriterar att skotta fram när Kung Bore plötsligt slår till med full kraft.

Snörika vintrar förekommer det att tak kollapsar under tunga snötäcken. Hur mycket snö taket tål är ingen exakt vetenskap och vi kan inte heller räkna ut det åt dig. Däremot kan vi bidra med erfaret yrkesfolk som har gott omdöme.

Håll ett vakande öga på taket när det kommer mycket snö, och tveka inte att kontakta oss om du känner dig osäker eller orolig.

Ta vara på den rara utesäsongen

Hjälp dina hyresgäster ta vara på den korta men ack så sköna svenska utesäsongen! Vi sätter fram och oljar utemöblerna. Plockar upp skräp och ställer gården i ordning, så att det känns trevligt och naturligt att vistas ute.

Fallande löv, höstrusk och ännu mer löv – tid för höststädning

Hösten är i många bostadsrättsföreningar synonym med höststädning, vilket i sin tur ofta är synonymt med Sekant. Går det någon gång trögt att få folk till de olika städstationerna, kan du lita på att vi gärna rycker ut med våra redskap i högsta hugg.