Fastighetsförvaltning i Malmö

Fastighetsförvaltning i malmö - för en trygg hantering av fastighetsskötsel av era fastigheter

Sekant erbjuder högkvalitativ fastighetsförvaltning i Malmö. Vi är specialister på att förvalta fastigheter och säkerställer att din fastighet får den bästa möjliga vården och uppmärksamheten. Vår omfattande erfarenhet inom fastighetsförvaltning gör oss till ett pålitligt val för dig som fastighetsägare i Malmö.

Är du i behov av en pålitlig vapendragare för att hålla din fastighet i Malmö i tiptop skick? Eller behöver du bara akut hjälp med något som rör underhåll, service eller reparation i din fastighet? Oavsett om dina behov är av tillfälligt eller permanent slag så finns vi på Sekant Fastighetsservice här till din tjänst – i vått och torrt.

Fastighetsförvaltning är vår specialitet och det finns inget område som vi inte har fullgod kompetens inom. Vi är din allt-i-allo, din räddare i nöden och erbjuder alltid effektiv service, kompetent personal och modern utrustning.

Fastighetsförvaltning med bredd, djup och spets

En fastighetsförvaltare kan vara särskilt specialiserad på någon särskilt, eller så kan man vara bred. Sekant är ett företag med såväl bredd som djup och spets. Våra tjänster inkluderar allt inom fastighetsförvaltning, från städning av såväl bostäder som affärslokaler, till VVS och trädgårdsskötsel.

Vi ser till att ditt driftssystem fungerar optimalt och rycker ut direkt vid akuta behov. Vi hjälper till och med till med renovationer!

Det finns inget du inte kan be oss göra inom fastighetsförvaltning, och allt som kommer därtill – vi är en ovärderlig tillgång för dig som äger en fastighet.

Våra fastighetsförvaltningstjänster

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster inom fastighetsförvaltning som är utformade för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver hjälp med teknisk förvaltning eller ekonomisk förvaltning, har vi lösningarna.

Att anlita oss som din fastighetsförvaltare innebär att du sparar tid och pengar. Vi ser till att din fastighet förvaltas på ett kostnadseffektivt sätt.

Teknisk förvaltning

Vi erbjuder teknisk förvaltning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med den tekniska förvaltningen och fastighetsskötseln i Malmö. Våra duktiga förvaltare har lång yrkeserfarenhet av profesionell förvaltning av bostadsrättsföreningar.

Sekant - erbjuder hjälp med fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Malmö samt andra tjänster

Renovering

Behöver du en «händig Harry» att hjälpa till med renoveringen hemma? Vill du måla om/tapetsera eller kanske sätta plattor i nya badrummet, men saknar tid/lust/kunskap att göra det själv? Istället för att anlita en dyr firma som bara specialiserat sig på det du vill få gjort, så vänd dig till oss på Sekant så skickar vi ut en kompetent renovatör med erfarenhet inom det mesta. Inget jobb är för litet för oss och med ROT-avdraget blir kostnaderna minimala.

Bland de uppdrag inom renovering som vi åtar oss finns bland annat:

 • Målning
 • Tapetsering
 • Rördragning
 • Reparationer
 • Golvläggning
 • Plattsättning
 • Mindre renoveringar

VVS

Sekant har verkat i fastighetsförvaltningsbranschen här i Malmö sedan 1976 och har genom åren sakta men säkert byggt upp vår konkurrenslösa repertoar. Nyligen har vi lagt ytterligare en viktig fastighetsförvaltningstjänst i vårt utbud: VVS. Vi erbjuder dig nu möjlighet att få köpa och få installerat allt från radiatorer till blandare, golvvärme och pumpar genom oss. Vi är också certifierade att besiktiga pannrum.

Städ

Som fastighetsförvaltare är det a och o att veta hur man ska städa varje yta och lokal för att uppnå bästa resultat på effektivast vis. Med den gedigna erfarenhet som vi här på Sekant sitter på så finns det inget inom städning – av såväl privata fastigheter som kommersiella lokaler i Malmö – som vi inte tar oss an, och alltid med strålande resultat!

Vi erbjuder städning av:

 • Trapphus
 • Kontorslokaler
 • Affärslokaler
 • Hem
 • Byggplatser

Vi erbjuder också:

 • Fönsterputsning
 • Golvbehandling
 • Sopservice

Trädgård

En komplett fastighetsförvaltare som Sekant ser till helheten. Vi vore inte kompletta om vi inte räknade in trädgårdar i vårt utbud av tjänster. Vi hjälper till med all typ av trädgårdsskötsel, även trädgårdsanläggning och gräsklippning. Och har du träd som du hellre hade varit utan så kan vi fälla dem och forsla bort dem åt dig.

Varför välja Sekant för fastighetsförvaltning i Malmö?

Att välja rätt fastighetsförvaltare i Malmö är avgörande för att din fastighet ska behålla sitt värde och fungera optimalt. Sekant är din partner i fastighetsförvaltning i Malmö. Genom att välja Sekant för din fastighetsförvaltning i Malmö får du en pålitlig och erfaren partner som tar hand om din fastighet med omsorg och professionalitet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att optimera din fastighet.

Helhetslösning

Vi på Sekant erbjuder en rad tjänster som täcker alla aspekter av fastighetsförvaltning i Malmö. Vi hjälper dig att hantera båda fastighetsskötseln och den tekniska förvaltningen. Med Sekant som din fastighetsförvaltare får du en helhetslösning.

Lång erfarenhet

Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap inom fastighetsförvaltning i Malmö, kan du vara trygg i att vi hanterar alla aspekter av förvaltningen professionellt. Vi tar hand om både den tekniska och ekonomiska förvaltningen av din fastighet.

Kundanpassade lösningar

Vi förstår att varje fastighet är unik, därför erbjuder vi kundanpassade lösningar för att möta dina specifika behov och krav.

Din fastighetsförvaltare i Malmö

Oavsett om du äger en kommersiell fastighet eller bostadsfastigheter, har vi de tjänster som krävs för att möta dina behov.

För mer information om våra tjänster inom fastighetsförvaltning i Malmö, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med alla dina frågor och behov.