Fönsterputs Malmö

Fönsterputsning Malmö

Professionell fönsterputs

Fönsterputsning är den del av den klassiska städrutinen som ofta hamnar längst ner på prioriteringslistan. Vissa putsar aldrig sina fönster medan andra putsar en gång i månaden, kvartalet eller halvåret. Det finns också de som tycker att rena fönster är väldigt viktigt och putsar med mycket högre frekvens.

Din partner för rena fönster

Fönsterputsning i Malmö är inte bara en tjänst, det är ett sätt att förbättra ditt företags första intryck. Utöver att erbjuda fönsterputs som en del av vår fastighetsservice utför vi även fönsterputs hos företag och privatpersoner. Hos Sekant Fastighetsservice förstår vi vikten av skinande rena fönster och hur de speglar ditt företags professionalism eller ger ditt hem en fräsch känsla.

Varför välja oss för fönsterputsning?

  1. Erfarenhet och expertis: våra fönsterputsare i Malmö är välutbildade och erfarna. Vi hanterar allt från traditionella fönstertyper till komplexa glaspartier.
  2. Flexibilitet: vi anpassar oss efter ditt företags behov, oavsett om det gäller regelbunden fönsterputsning eller enskilda uppdrag.
  3. Prisvärdhet: vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för fönsterputs i Malmö. Med oss får du värde för pengarna.

Hållbara lösnignar

Vi är engagerade i miljön och använder därför bara miljövänliga produkter och metoder för att putsa dina fönster.

Våra kunder – hjärtat av vår verksamhet

Våra kunder i Malmö är vår stolthet. Vi anpassar oss efter dina specifika behov för att säkerställa att du alltid får bästa möjliga service.

Sekant är din expert på fönsterputs, Malmö

Vår process för fönsterputs

Vi är stolta över att erbjuda en grundlig och effektiv fönsterputsningstjänst.

Vår process inkluderar:

  • Inspektion: vi börjar med en noggrann inspektion av dina fönster för att identifiera specifika behov.
  • Rengöring: vi använder miljövänliga rengöringsmedel och modern utrustning för att säkerställa att dina fönster blir skinande rena.
  • Slutkontroll: efter putsningen genomför vi en slutkontroll för att garantera din nöjdhet.

Pris för fönsterputs i Malmö

När det gäller pris på fönsterputs i Malmö, strävar vi efter att vara transparenta. Priset beror på fönstrens storlek, antal och tillgänglighet. Kontakta oss för en skräddarsydd offert.

RUT-avdrag

Dra nytta av RUT-avdraget för fönsterputsning. Som företag kan du få skattereduktion för fönsterputs, vilket gör tjänsten ännu mer prisvärd.

Hur ofta bör fönstren putsas?

Hur ofta du upplever att dina fönster behöver putsas är inte något som vi lägger oss i, men vi finns här till din tjänst när du önskar hjälp med fönsterputsningen. Att ha rena fönster gör stor skillnad för känslan i en fastighet, om det så är en privat bostad, ett kontor eller en annan typ av affärslokal.

Fönstren ska vara osynliga

Fönstren i en byggnad är den del som förenar oss med världen utanför, stora fönster anses därför ofta vara eftertraktansvärda. Ljusinsläpp och utsikt är två viktiga faktorer. Det lustiga med fönster och deras nivå av renhet är att rena fönster är något man vanligtvis inte lägger märke till, man tar för givet att de ska vara rena. Smutsiga fönster däremot, märker man direkt ifall de är smutsiga eftersom smutsen skymmer såväl utsikten som ljusinsläppet.

Beroende på vilken typ av byggnad man lever i så är det olika lätt eller svårt att putsa fönstren. Vissa moderna lösningar gör fönsterputsningen till en barnlek, däremot kan fönsternas placering göra fönsterna mer eller mindre svåråtkomliga. Ju mer svåråtkomliga fönster man har, desto större är sannolikheten att man skjuter upp fönsterputsningen även när behovet finns.

Oslagbar erfarenhet

När du väljer att anlita oss på Sekant för fönsterputsning i ditt hem så väljer du ett kvalitetssäkrat företag med lång erfarenhet av fönsterputsning i Malmö. I själva verket är Malmö bara vår utgångspunkt, vi arbetar i hela Sydvästra Skåne! Sekant har funnits på marknaden ända sedan det ljuva sjuttiotalet, så det finns inga fönster eller typer av kunder som vi inte har gedigen erfarenhet av. Vi vet vad våra kunder vill ha och siktar på att överträffa förväntningarna. Vi åtar oss små som stora uppdrag, det spelar ingen roll om du har 2 eller 40 fönster för oss att få skinande rena.

Bättre utsikter

Är du på jakt efter en fönsterputsare för kontoret eller butiken? Med vår hjälp får din verksamhet bättre utsikter till framgång! Vi passar på att torka av fönsterkarmar, rengöra persienner och givetvis putsa alla fönstrets sidor när vi får uppdraget att putsa dina fönster.

Boka din fönsterputsning i Malmö redan idag!

Kontakta oss på Sekant Fastighetsservice för att boka din fönsterputsning i Malmö. Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag skina med våra professionella fönsterputsningstjänster!

Vanliga frågor och svar

Vad kostar fönsterputs i Malmö?

Priset för fönsterputs i Malmö varierar beroende på fönstrens storlek och antal. Kontakta oss på Sekant Fastighetsservice för en skräddarsydd offert.

Hur får man rent flammiga fönster?

Använd en blandning av vatten och ättika eller specialanpassade rengöringsmedel. För bästa resultat, överväg professionell fönsterputs från Sekant Fastighetsservice.

Vad ingår i fönsterputs?

Fönsterputs från Sekant Fastighetsservice inkluderar rengöring av alla fönsterytor, karmar och vid behov även persienner.

Vilket medel är bäst vid fönsterputs?

Vid fönsterputsning är valet av rengöringsmedel av yttersta vikt för att uppnå en skinande ren finish utan att skada ytan. Vi rekommenderar att använda en blandning av vatten och ättika eller specialanpassade, miljövänliga rengöringsprodukter för bästa resultat. Hos Sekant Fastighetsservice strävar vi alltid efter att använda de mest effektiva och skonsamma medlen för att säkerställa att dina fönster blir skinande rena och samtidigt bevarar deras kvalitet och glans.

Kontakta oss

Sekant på Facebook

Vi förhåller oss till GDPR