Fönsterputsning i Malmö & Trelleborg

Fönsterputsning

Strålande utsikter med fönsterputs från Sekant – idel rena fönster på ditt kontor

Fönsterputsning är den del av den klassiska städrutinen som ofta hamnar längst ner på prioriteringslistan. Vissa putsar aldrig sina fönster medan andra putsar en gång i månaden, kvartalet eller halvåret. Det finns också de som tycker att rena fönster är väldigt viktigt och putsar med mycket högre frekvens.

Hur ofta bör fönstren putsas?

Hur ofta du upplever att dina fönster behöver putsas är inte något som vi på Sekant Fastighetsservice lägger oss i, men vi finns här till din tjänst när helst du önskar hjälp med fönsterputsningen. Att ha rena fönster gör stor skillnad för känslan inifrån en byggnad, om det så är ett privat residens, ett kontor eller en annan typ av affärslokal.

Fönstren ska vara osynliga

Fönstren i en byggnad är den del som förenar oss med världen utanför, stora fönster är därför ofta ansett vara värdefullt. Ljusinsläpp och utsikt är två viktiga faktorer. Det lustiga med fönster och deras nivå av renhet är att rena fönster är någon man inte lägger märke till, man liksom tar för givet att de ska vara rena. Smutsiga fönster däremot, märker man direkt att de är smutsig eftersom smutsen skymmer såväl utsikten som (till viss del) ljusinsläppet.

Beroende på vilken typ av byggnad man lever i så är det olika lätt eller svårt att putsa fönstren. Vissa moderna lösningar gör fönsterputsningen till en barnlek, med andra – ofta äldre eller särskilt stora – kräver mer finess för att jobbet ska bli väl genomfört. Ju svårare fönster man har, desto större är sannolikheten att man skjuter upp fönsterputsningen även när behovet finns.

Sekant städning

Professionell fönsterputsning

Vi på Sekant Fastighetsservice putsar alla typer av fönster i alla typer av byggnader. Oavsett vilken del av Malmö du bor i, eller hur ditt hus ser ut, så hjälper vi dig med fönsterputsningen när du känner att behovet finns. Du kan beställa fönsterputsning av oss i samband med andra städuppdrag – som flyttstädning, storstädning eller byggstädning – eller så kan du bara anlita oss för just fönsterputsningen.

Oslagbar erfarenhet

När du väljer att anlita oss på Sekant för fönsterputsning i ditt hem så väljer du ett kvalitetssäkrat företag med lång erfarenhet av fönsterputsning i Malmö. I själva verket är Malmö bara vår utgångspunkt, vi arbetar i hela Sydvästra Skåne! Sekant har funnit på marknaden ända sedan det ljuva sjuttiotalet, så det finns inga fönster, eller typer av kunder som vi inte har gedigen erfarenhet av. Vi vet vad våra kunder vill ha och siktar på att överträffa förväntningarna. Vi åtar oss små som stora uppdrag, det spelar ingen roll om du har 2 eller 40 fönster för oss att få skinande rena.

Bättre utsikter

Är du på jakt efter en fönsterputsare för kontoret, eller butiken? Med vår hjälp får din verksamhet bättre utsikter till framgång! Vi passar på att torka av fönsterkarmar, rengöra persienner och – givetvis – putsa alla fönstrets sidor när vi får uppdraget att putsa dina fönster.

Varmt välkommen till oss på Sekant Fastighetsservice i Malmö!