Sekant erbjuder trädgådshjälp, Malmö

Gräsklippning & trädgårdshjälp – Malmö

Ingen klippa på gräsklippning?

Lugn, vi skickar trädgårdshjälp! Våra experter hanterar följande tjänster:

Gräsklippning

Häckklippning

Ogräsrensning

Plastering

Enklare beskärning

Professionell häckklippning och trädgårdshjälp i Malmö

Behöver du hjälp med trädgården? Vårt företag erbjuder professionell trädgårdshjälp i Malmö, inklusive expertis inom häckklippning.

Vi vet att en välhållen trädgård gör en enorm skillnad för att få ditt hem att se mer inbjudande ut. Kontakta oss idag för at få mer information om oss och för att få en offert.

Varför anlita Sekant?

Sedan 1976 har vi levererat högkvalitativa tjänster inom fastighetsservice och trädgårdstjänster och vi har väldigt många nöjda kunder som kan intyga vår kompetens.

Rut-avdrag

Du kan utnyttja rut-avdraget när du anlitar oss för hjälp med ditt trädgårdsarbete, vilket ger dig möjlighet att halvera kostnaden för arbetskraft. Detta gäller för alla våra tjänster.

 

 

Våra tjänster

Gräsklippning

Våra gräsklippingstjänster gör det enklare än någonsin att hålla din gräsmatta välskött och prydlig. Vi erbjuder även regelbunden gräsklippning som är anpassad efter vad din trädgård behöver, så att du aldrig behöver tänka på att klippa gräset igen.

Häckklippning

Vårt team av erfarna trädgårdsmästare specialiserar sig på häckklippning och ser till att din häck ser perfekt ut hela året om. Vi erbjuder även klippning av andra växter och träd för att skapa en harmonisk trädgårdsmiljö.

Ogräsrensning

Ogräs får inte bara din trädgård att se misskött ut, utan kan även skada andra växter i din trädgård.

Våra tjänster inom ogräsrensning hjälper även till att hålla den fri från oönskad växtlighet och bidrar till att göra ditt hem till en friskare och mer blomstrande miljö.

Plantering

Vårt team kan assistera dig genom hela planteringsprocessen, allt från vilka växter du väljer samt vilka möjligheter de för med sig, till vilka tekniker som ska appliceras vid plantering.

Våra planteringstjänster kommer förhöja din trädgårds skönhet och bidra till en hälsosam, blomstrande utomhusmiljö på ett helt nytt sätt.

Enklare beskärning

En rätt utförd beskärning av växterna i din trädgård kan stimulera tillväxt och blomning hos dina träd och buskar.

De tjänster som vi erbjuder inom beskärning ser till att dina växter blir välformade, friska och motståndskraftiga mot växtsjukdomar och missväxt.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om våra trädgårdstjänster i Malmö eller vill du ha en offert? Kontakta oss idag. Vi erbjuder personlig service och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Låt oss tillsammans skapa en trädgård du kan vara stolt över.

Genom att välja oss får du inte bara tillgång till professionella trädgårdstjänster men också möjligheten att utnyttja rut avdrag för att göra ditt trädgårdsprojekt mer ekonomiskt fördelaktigt.

Vi åtar oss även markberedning och plattsättning. Välkommen att kontakta oss angående dina behov! Tel 040 611 00 84.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina trädgårdsbehov i Malmö.