Hushållsnära tjänster


Hushållsnära tjänster med din städfirma Sekant

Ända sedan 1976 har Sekant levererat städtjänster, trädgårds- och hantverksservice åt fastighetsägare och kontor. På senare år har vi även märkt en ökad efterfrågan från privatpersoner, inte minst på grund av det förmånliga rutavdraget för hushållsnära tjänster som infördes för några år sedan.

Sekant är din pålitliga partner för hushållsnära tjänster i Malmö och omnejd. Vi förstår att vardagen kan vara hektisk och att behovet av professionell hjälp med städning och andra hemrelaterade uppgifter är avgörande. Med vår dedikation och expertis erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att ta hand om ditt hem eller företag på bästa möjliga sätt.

Proffsjobb till amatörpriser

Men vi gör verkligen inte skillnad på kund och kund, utan vi håller samma höga kvalitetsnivå i varje arbetsmoment oavsett om uppdragsgivaren är en privatperson eller ett företag. Och då ska du veta att våra proffskunder (företag och bostadsrättsföreningar) ställer extremt hårda kvalitetskrav!

Som privatperson tjänar du faktiskt tredubbelt på att köpa tjänster, exempelvis städtjänster, av oss:

  • Du frigör tid och kraft till annat som du hellre vill göra.
  • Du kan lugnt räkna med att jobbet blir utfört till din belåtenhet.
  • Du betalar bara 50 % av arbetskostnaden, tack vare skatteavdraget.

Våra hushållsnära tjänster – Malmö

Hemstädning Malmö

Vi förstår vikten av ett rent och fräscht hem för att skapa en harmonisk atmosfär för dig och din familj. Våra erfarna städexperter använder de senaste metoderna och utrustningen för att leverera en högkvalitativ hemstädning som överträffar dina förväntningar.

Sekant är din expert på hemstädning & flyttstädning - Malmö

Flyttstädning

När det är dags att flytta är det viktigt att lämna det gamla hemmet i perfekt skick. Vår professionella flyttstädningstjänst är designad för att ta bort all smuts och damm så att du kan lämna ditt gamla hem med gott samvete. Vi tar hand om allt från golv till tak och ser till att varje yta är skinande ren inför den nya ägarens ankomst. Med Sekants flyttstädning kan du vara säker på att lämna ett rent avtryck när det är dags att gå vidare till nya äventyr.

Vårt företag hjälper kunder med flyttstädningar i Malmö med omnejd.

Gräsklippning & trädgårdshjälp

En välskött trädgård är nyckeln till att skapa en vacker och inbjudande utemiljö runt ditt hem eller företag. Vår gräsklippning och trädgårdshjälptjänst är utformad för att göra din trädgård till en fridfull oas där du kan koppla av och njuta av vackra omgivningar. Våra erfarna trädgårdsmästare tar hand om allt från gräsklippning och ogräsrensning till plantering och beskärning för att säkerställa att din trädgård alltid ser ut som den bästa i grannskapet.

Fönsterputsning

Klara och rena fönster ger inte bara ett estetiskt tilltalande utseende, utan också maximalt ljusinsläpp och en klar utsikt ut till omgivningen. Med vår professionella fönsterputsningstjänst kan du se fram emot krispiga, genomskinliga fönster som verkligen lyfter hela utseendet på ditt hem eller kontor. Våra erfarna fönsterputsare använder sig av effektiva tekniker och miljövänliga produkter för att säkerställa att dina fönster är skinande rena, varje gång.

Hantverks- & handräckningsjobb

Utöver våra städ- och underhållstjänster utför vi även hantverksjobbtill privatpersoner. Vi hjälper dig gärna med:

  • Reparationer
  • Mindre renoveringar
  • Målning
  • Tapetsering
  • Rördragning
  • Plattsättning
  • Golvläggning

Hantverks- & handräckningsjobb

Varför Välja Sekant för Dina Hushållsnära Tjänster i Malmö?

Erfarenhet och professionalism

Med år av erfarenhet kan du lita på att Sekant levererar enastående resultat varje gång. Vi har en noggrannhet för detaljer och en passion för att göra våra kunder nöjda – vi är bra på allt inom hushållsnära tjänster.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje kund har unika behov och prioriteringar. Därför arbetar vi nära med dig för att skräddarsy våra tjänster så att de passar perfekt för ditt hem eller företag.

Kvalitet och pålitlighet

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster som överträffar dina förväntningar. Du kan lita på oss för att vara pålitliga och leverera enastående resultat varje gång.

Kundnöjdhet är vårt fokus

Vi är stolta över att ha en lång lista av nöjda kunder som kan intyga vår dedikation till kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra dig till en del av vår växande familj av nöjda kunder.

Kontakta oss

Oavsett om du behöver hjälp med hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller någon annan hushållsnära tjänst, är Sekant här för att hjälpa till. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att ta hand om ditt hem eller företag på bästa möjliga sätt.

Välkommen till Sekant – din partner för en renare och mer harmonisk vardag i Malmö!

Vanliga frågor och svar

Vad kostar hemstädning Malmö?

Priset för hemstädning i Malmö varierar beroende på faktorer som storlek på hemmet, frekvens av städning och eventuella extra önskemål från kunden. Kontakta oss för en kostnadsfri offert där vi kan skräddarsy en städtjänst som passar dina behov och din budget på bästa möjliga sätt.

Måste man plocka undan före städning?

Vi rekommenderar att du plockar undan lösa föremål och kläder för att underlätta för vårt städteam och för att säkerställa att de kan rengöra dina ytor på bästa möjliga sätt. Dock är det inte ett absolut krav. Vårt team är välutbildat och erfaret och kan hjälpa till med lätta förberedelser vid behov. Vi strävar alltid efter att göra städningen så smidig och effektiv som möjligt för dig.